Mes gâteaux

Mes gâteaux

lundi 19 janvier 2009

Muschiulet de porc umplut cu carnat si ardei rosu

Ingrediente:
2 buc. muschiulet de porc;
2 carnati proaspeti cu miere si usturoi,
1 ardei gras rosu,
1 cana de supa,
4-5 catei de usturoi,
sare, piper, foi de dafin.


Mod de preparare:
1. Se aleg 2 muschiuleti de porc, se curata de pielita si grasime.
2. Se taie ardeiul fasii lunsi si usturoiul feliute pe lungime.
3. Se taie muschiuletii in mijloc pe lungime cu un cutit lung si subtire avand grija sa nu se rupa, apoi se presara fasii de ardei, fisiute de usturoi
si se pune carnatul.

4. Apoi se condimenteaza cu sare si piper, se infasoara carnea in jurul carnatului, se fixeaza cu scobitori si se coase.

5. Muschiuletii se pun in tava la cuptor cu zeama de supa, foi de dafin si piper boabe si se intorc din cand in cand pe ambele parti pana scade apa si apoi se lasa sa se rumeneasca putin.
6. Cand este gata se taie rondele groase de 1,5-2 cm si se aseaza pe un platou ornat cu salata verde. Se pot servi si reci pe un platou asortat cu alte aperitive.

5 comentarii:

 

*DAVELLA CULINAR* Template by Ipietoon Cute Blog Design