Mon blog utilise des cookies pour améliorer votre navigation. En continuant votre navigation, vous en acceptez l'utilisation OK En savoir plus

Mes gâteaux

Mes gâteaux

lundi 19 janvier 2009

Wafer avec du miel et des amandes / Napolitana cu miere si migdale

Ingrediente:
1 pachet foi de napolitana,
250 gr. miere,
250 gr. zahar,
100 gr.migdale albe taiate,
2 linguri cacao,
250 gr. unt,
20 ml. esenta de rom.

Mod de preparare:

1. Se amesteca intr-un vas toate ingredientele la foc mic si apoi se lasa sa se raceasca.
2. Se imparte compozitia in 3 parti egale si se intinde intr-un strat omogen pe cele 3 foi.


Se pune o foaie peste alta, iar ultima se lasa neunsa deasupra.
3. Peste foi se pune un fund de lemn si o greutate sa preseze.
4. Se taie a doua zi in forma dorita.

0 comentarii:

Print Friendly and PDF
 

*DAVELLA CULINAR* Template by Ipietoon Cute Blog Design