Mes gâteaux

Mes gâteaux

jeudi 15 janvier 2009

Vinete pane cu sos de usturoi si marar verde

Ingrediente:
1 buc. vanata de 500-600 gr.,
1 ou,
150 gr. pesmet grunjos,
100 ml.ulei,
sare si piper.


Pentru sos :
2 linguri iaurt natur,
1 lingura maioneza,
2 catei de usturoi pisati,
3-4 crengute de marar verde,
sare.

Mod de preparare:
Se spala vanata, se taie felii groase de 1 cm si daca doriti o puteti curati de coaja.
Se sareaza si se pipereaza feliile de vanata.
Apoi se dau prin ou si prin pesmet si se prajesc in uleiul incins.
Se scot pe un servet absorbant pe un platou.



Se prepara sosul : se amesteca iaurtul, maioneza, usturoiul pisat si putina sare, pana devine un sos fin si omogen.
Se pune cate o lingurita de sos peste feliile de vinete pane, iar apoi se presara marar verde tocat foarte fin.

Pofta buna !

0 comentarii:

 

*DAVELLA CULINAR* Template by Ipietoon Cute Blog Design