Mes gâteaux

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jeudi 15 octobre 2009

Dulceata de dovleac si ananas / Confiture à la citrouille et ananas

Inainte de fierbere...
Dupa fierbere....
Ingrediente :
2 cesti de dovleac proaspat taiat cubulete,
2 cesti de ananas proaspat taiat cubulete (sau dulce din conserva),
2 cesti de zahăr,
( se va utiliza aceeasi cana pentru a masura ingredientele)
sucul de la o lămâie.

Preparare :
Se usucă cuburile de dovleac la temperatura camerei timp de 2-3 ore.
Se pune într-o cratiţă ananasul cu sucul lasat, dovleacul cuburi, zaharul si se aduce la fierbere.
Se coace la foc mediu, până când cuburile de dovleac sunt transparente.
Se adaugă sucul de lamaie.
Se toarnă în borcane sterilizate si se capseaza.

Ingrédients:
2 tasses de citrouille fraîche en dés
2 tasses d'ananas fraîche en dés ( ou sucré, en conserve)
2 tasses de sucre
Jus d’un citron

Préparation:
1. Sécher les dés de citrouille à la température de la pièce pendant 2-3 heures.
2. Mettre dans une casserole le sucre, les ananas avec leur jus et les dés de citrouille; amener le tout à ébullition.
3. Cuire au feu moyen jusqu'à ce que les dés de citrouille soient transparents.
4. Ajouter le jus du citron.
5. Verser dans des pots stérilisés.




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