Dupa fierbere....
2 cesti de dovleac proaspat taiat cubulete,
2 cesti de ananas proaspat taiat cubulete (sau dulce din conserva),
2 cesti de zahăr,
( se va utiliza aceeasi cana pentru a masura ingredientele)
sucul de la o lămâie.
Preparare :
Se usucă cuburile de dovleac la temperatura camerei timp de 2-3 ore.
Se pune într-o cratiţă ananasul cu sucul lasat, dovleacul cuburi, zaharul si se aduce la fierbere.
Se coace la foc mediu, până când cuburile de dovleac sunt transparente.
Se adaugă sucul de lamaie.
Se toarnă în borcane sterilizate si se capseaza.
2 tasses d'ananas fraîche en dés ( ou sucré, en conserve)
Préparation:
1. Sécher les dés de citrouille à la température de la pièce pendant 2-3 heures.
4. Ajouter le jus du citron.
6 comentarii:
ce combinatie superba!ca si culoarea ei!
Îți spun sincer, simt că mor de poftă...
Oare de ce?????
Te îmbrățișez cu toată dragostea!
Hallo Maitre dragä,
aicia ai combinat douä Lucruri care se completeazä total.
Dovleacul dulicsor si cu Texturä finä , Ananasul Acrisor cu Texturä mai tare. Super.
Din Minunätia asta asi gusta is eu un pic ( asa vro 10 Borcane ) yummmyy
Super fein. Compliment
Cu drag Jacob
interesanta reteta :)
nu am mancat niciodata dulceata de dovleac :), cred ca e delicioasa...
Ta confiture est d'une magnifique couleur !
Dulceata de dovleac si ananas, cred ca e deliciosa.
Este dovleac pentru prajitura?
Publier un commentaire