Mes gâteaux

Mes gâteaux

jeudi 19 mars 2009

Spanac cu orez si legume ( de post )



Ingrediente:
1 ceapa mica sau 2-3 fire ceapa verde;
50 ml ulei vegetal sau de masline,
3-4 linguri de faina ( optional ),
150 gr spanac congelat,
150 gr orez congelat cu legume( sau fara )
2 cesti de cafea cu apa,
1-2 catei de usturoi sau ¼ lingurita praf de usturoi,
sare, piper.



Mod de preparare:
Se pune uleiul la incins si se caleste putin ceapa. Adaugam apoi faina.
Adaugam spanacul decongelat, apoi orezul cu legume si apa.
Amestecam si avem grija sa nu se lipeasca. Daca mai e nevoie, mai punem putina apa. Aproape de sfirsit punem si usturoiul.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.

Chiar si pe perioada postului, daca aveti oaspeti la masa si doriti sa faceti o buna impresie, TARTINELE CU SPANAC sigur vor placea musafirilor Dvs.

0 comentarii:

 

*DAVELLA CULINAR* Template by Ipietoon Cute Blog Design