Mes gâteaux

Mes gâteaux

lundi 15 mars 2010

Délice aux pêches, yaourt et chocolat / Desert usor cu piersici, iaurt si ciocolata


Cette recette est délicieuse, savoureuse et économique.
Avec 1 pot de yaourt, vous ferez tout le monde heureux!


Ingrédients:

1 yaourt nature 750 ml

1 boîte de pêches en conserve ( 800 ml)

8 oeufs

8 cuillers à table de sucre

2 sachets de sucre vanillé

50 gr de farine

le zeste d’un citron.

Former une couche de pêches dans un moule beurre de 25cm x 35cm.

Il suffit de mélanger ces ingrédients, versez la pâte dans le moule et enfournez environ 30 – 40 min.

Laissez bien refroidir, coupez en carres et renversez chaque morceau avec les fruits dessus et garnir avec de décorations en chocolat noir.

Un desert fin, lejer, delicios, savuros si foarte economic.

Cu o cutie de iaurt si un compot de piersici aromate puteti face pe toata lumea fericita !

Ingrediente:

1 iaurt nature de 750 ml.

1 compot mare de piersici (jumatati sau sferturi) de cca 800 ml.

8 oua

8 linguri de zahar

2 pliculete de zahar vanilat

50 gr. faina

coaja de la o lamaie.

Mod de preparare:

Se unge cu putin unt o tava de cca 25cm x 35cm.

Se formeaza un strat de felii de piersici ca in imaginea oferita.

Se mixeaza bine toate ingredientele si se toarna usor compozitia peste fructe.

Se coace cca 30 – 40 minute la 350 grade Fahrenheit, pana cand “se coaguleaza”.

Se lasa sa se raceasca foarte bine la temperatura camerei, apoi se taie in forma dorita si se intoarce cu fructele deasupra.

Se poate servi cu decoratii de ciocolata sau cu un sirop lejer de fructe.

Bon appétit! Pofta buna !

3 comentarii:

 

*DAVELLA CULINAR* Template by Ipietoon Cute Blog Design