Ingrediente:
1 piept de pui mare fara piele si os,
1 bucata gutuie,
4 linguri de unt,
4 linguri de zahar,
2 linguri de faina,
2 linguri ulei,
1 plic zahat vanilat,
¼ lingurita scortisoara,
sare si piper.
Mod de preparare:
4. Intr-o cratita potrivita se pun 2 linguri de faina, 2 linguri de ulei si 2 linguri de unt. Se amesteca putin pe foc, apoi se adauga siropul de zahar, scotisoara si untul in care s-au prajit puiul si gutuia. Se amesteca continuu pana se leaga putin sosul.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6RJgP8eRh5PKccjdLronKdZs6O3sOFsvKMc2FQy4tYpcMdRi-FSDfiVM26M8ORDsNKJdvWVgOUimajkuhyphenhyphenzYlYgOBFJ3dBmn8UgKBtYxMOzqIR2l0jZtRn8_agsTR6dyzneOCzHjWMaI/s200/4_Sosul.jpg)
5. Se pun apoi bucatile de pui si de gutuie si se mai lasa 5 minute sa fiarba toate la un loc, apoi se ia de pe foc si se acopera.
Pofta buna!
0 comentarii:
Publier un commentaire