Pentru umplutura: 1 legatura ceapa verde, rosii uscate, 1 dovlecel mic, 2 catei de usturoi, sare, piper, oregano.
dimanche 7 juin 2009
Ciuperci Portobello...garnisite
4 ciuperci Portobello
curatite de lamele si picioruse se pun la cuptor pentru 20 minute intr-un vas rezistent acoperit cu cate un cubulet de unt deasupra. Dupa ce s-au inmuiat ciupercile se scot si se lasa deoparte pentru a fi umplute.
Pentru umplutura: 1 legatura ceapa verde, rosii uscate, 1 dovlecel mic, 2 catei de usturoi, sare, piper, oregano.
Se calesc toate in putin unt iar la sfarsit se adauga patrunjel verde tocat.
Se umplu ciupercile, se presara cheddar ras si deasupra fiecarei ciuperci se pune un cubulet de unt. Se pun in tava in care s-au copt ciupercile si se introduc 15-20 minute la cuptor.
Se servesc fierbinti cu POFTA BUNA!
Etichete:
Ciuperci Portobello...garnisite
S'abonner à :
Publier des commentaires (Atom)
5 comentarii:
Ce pofta mi-ai facut, iar eu sint fan ciuperci, as minca in nestire. Interesanta reteta, iar ultima poza,.... yamiii, am mincat-o din ochi.
Crima si pedeapsa acum la ceas de seara , draga mea. Admir si trebuie sa recunosc, PLOUA!!!!
Ciupercile sunt preferatele mele. Asa ca reteta aceasta e chiar pe gustul meu, dar arata si foarte bine.
minunate!ador ciupercile!
multe premii te asteapta la mine,pupici!
Publier un commentaire