Mes gâteaux

Mes gâteaux

jeudi 18 juin 2009

Varza de Bruxelles cu carnat picant si sos de rosii




Ingrediente :
12 bucati tinere de varza de Bruxelles
3 rosii mari decojite si date pe razatoare
1 carnat picant taiat feliute subtiri
50 ml.ulei vegetal
sare
1 lingurita de miere.

Mod de preparare:
Varza se spala si se fierbe in apa cu sare cca 15 minute.
Se scoate la scurs intr-o sita.
Intr-o cratita cu 50 ml. ulei, se aseaza verzele, se intercaleaza feliile de carnat si se toarna deasupra rosiile rase.
Se lasa sa fiarba impreuna 20 minute si apoi se adauga sare dupa gust. Se mai lasa 5 minute si se ia apoi dupa foc. Se adauga lingurita de miere si se amesteca cu grija pentru a nu strivi verzele. Optional se poate asezona cu marar verde.


0 comentarii:

 

*DAVELLA CULINAR* Template by Ipietoon Cute Blog Design