Mes gâteaux

Mes gâteaux

dimanche 24 mai 2009

Cornuri umplute cu crenwursti vienezi


Este o reteta rapida si gustoasa, care va fi pe placul tuturor.

Se poate folosi aluat de pizza sau reteta de mai jos :

Aluatul :
250 gr de faina
1 pliculet de drojdie uscata( 6-7 gr.)
200 gr de smantana
3 oua
sare

Se amesteca toate ingredientele si se intinde o foaie, care se taie apoi careuri. In fiecare careu se pune ½ de crenwurst si se ruleaza, formandu-se cornuri.
Cornurile se pun la copt intr-o tava unsa cu unt si pentru a iesi aspectuoase se ung cu ou batut.
Se coc timp de 15-20 minute la temperatura de 325 ° F.




5 comentarii:

Jack T a dit...

Hallo Davella,

minunat ti-au iesit. Si tu ia-i fäcut cu Teig de tine fäcut. de chestia asta am mare Respect. Aratä cä tu faci cu Pasiune si ai respect mare de Alimente. Compliment mare si Respect.Aicia la noi Tu stii cum se numesc, si de fiecare datä cind mä gindesc imi vine un pic sä rid. Pentru Cititorii ceilalti scriu aicia traducerea. Crenwursti in Pijama.

Multe Salutäri din Nürnberg Jacob

Geanina Codita a dit...

Buna draga mea,
imi fac cu ochiul aceste cornuri, asta inseamna ca trebuie sa le pregatesc neaparat. Vor fi un deliciu pentru pachetelul fetitei mele la scoala.O zi frumoasa.

Momo a dit...

buni,buni,voi face si eu pt. micut,cred ca i-ar place!

Vicky a dit...

Ce bine si ce pufoase sunt cornurile, te invit sa ridici un premiu de pe blogul meu.

gabriela a dit...

super bune si in mare voga in portugalia si franta

 

*DAVELLA CULINAR* Template by Ipietoon Cute Blog Design