Prepararea muschiuletului de porc
1. Se aleg 2 muschiuleti de porc, se curata de pielita si grasime.
2. Apoi se condimenteaza cu sare si piper.
3. Muschiuletii se pun in tava la cuptor cu zeama de supa, foi de dafin si piper boabe si se intorc din cand in cand pe ambele parti pana scade apa si apoi se lasa sa se rumeneasca putin.
4. Cand este gata se taie rondele groase de 2,5-3 cm si se aseaza pe un platou.5. Se serveste cu mix de legume.
Prepararea legumelor
Legumele proaspete ( ce aveti prin frigider ) se curata, se spala si se fierb in apa cu sare si putin usturoi. Se pun la scurs. Apoi acest mix delicios de legume, calite in unt va fi o garnitura minunata pentru muschiuletul de porc.
2 comentarii:
mmm,mix de legume in unt zici?au un gust atit de rafinat...felicitari!
Hello Davella, scuze, scuze ca nu te-am mai vizitat de mult. Imi place tot ce ai preparat, imi place cum ai schimbat si aspectul blog-ului si pozele, totul arata grozav, SUPER!!!
XO,Nina
Publier un commentaire