200 gr.ciuperci champignon taiate,
150 gr.de prosciutto taiata fideluta (Prosciutto=sunca italiana),
100 gr. de branza chedar,
1 lingura parmesan,
2 ardei rosii copti si taiati cubulete (ardei gras sau capia),
3 oua,
2 linguri faina integrala,
2 linguri lapte,
2 linguri ulei,
piper
unt si faina pentru tapetat tava.
Pentru ornat : 2 rosii italiene mici, pentru a putea taia frumos petalele florii din centru.
1. Se preancalzeste cuptorul la 375 grade Fahrenheit.
2. Se pun 2 linguri de ulei intr-o tigaie si se calesc ciupercile si prosciutto.
3. Separat intr-un castron se adauga amestecul calit, branza chedar rasa, parmesanul, laptele, faina, ouale si ardeii copti.
4. Se pipereaza si daca este necesar se mai pune sare.
5. Se unge cu unt o tava rotunda si se tapeteaza cu putina faina.
6. Se pune amestecul in tava si se baga la cuptor.
7. Cand s-a format o mica crusta pe deasupra ( cam dupa 15 min.), se orneaza cu floarea din rosii italiene si se reintroduce la cuptor.
2 comentarii:
hhhhmmm!deja ii simt aromele...cuceritoare!o duminica placuta,pup you all!
Hallo Davella,
numai Ardei copti ar ajunge sä facä Tarta asta perfect. Chedar pe lingä si Prosciutto , de vis. Minunat.
Chedar nu prea se gäseste la noi pentru cä nu sint asa multi Cumpärätori , da eu sint Fan. Combination este Minunatä. Compliment mare.
Salutäri din Nürnberg
Publier un commentaire