piper
ulei vegetal
Se curata muschiuletul de porc de pielite si grasime si se taie in felii.
Se ruleaza fiecare felie de muschi într-o felie de bacon si se prind cu scobitoare.
Într-un vas termo-rezistent, se dispun rulourile preparate, se pipereaza, se ung cu ulei, se acoperă cu folie de aluminiu si se coc 1 oră la 200 ° C.
1 filet mignon de porc
10 tranches de bacon
poivre
huile végétale
Préparation:
Coupez le filet mignon en tranches.
Roulez chaque tranche de filet dans une tranche de bacon.
Dans un plat, disposez les tranchez du filet mignon préparé, poivrez, nappez d'huile, couvrez d'une feuille d'aluminium et enfournez 1 h à 200°C.
2 comentarii:
ce papa special faci tu,davella...mai ca as trece oceanul!pupici!
Arata de-a dreptul delicios, o sa incerc si eu, dar nu merge si prajita carnea?
Publier un commentaire