400 gr carne de peste fiert fara oase si piele
4-5 cartofi rosii fierti
1 legatura de ceapa verde
1 legatura de patrunjel verde
2 oua
Susan alb
Sare
Piper
10 gr. unt
Mod de preparare:
Peste compozitia de mai sus se adauga ouale, sarea, piperul si patrunjelul tocat marunt.
Se amesteca bine. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si unsa bine cu unt.
Se uda ambele maini si se iau bucati din compozitia obtinuta din care se realizeaza chifletutele. Aceste bilute se trec prin susan alb si se aseaza una langa cealalta in tava.
Se coc in cuptor cca 40-50 minute la temperatura de 350 grade Fahrenheit.
Chiftelutele se pot servi calde sau chiar reci, pe post de aperitiv.
4 -5 pomme de terre rouge bouilli, cuit et passé sur un hachoir
1 bouquet de persil hache très fin
1 bouquet de l'oignon vert haché très fin
2 oeufs
sésame blanc
sel
poivre
10 g beurre
Bien mélanger à la main, tous les ingredients. Goûter pour le sel et le poivre.
Mouillez vos mains, prélevez un peu de farce et roulez pour obtenir de boulettes. Former des boulettes moyennes et les rouler dans le sésame puis les déposer sur une plaque de cuisson avec de papier cire beurre.
Sont cuits au four environ 40-50 minutes à 350 degrés Fahrenheit.
Les boulettes de poisson avec de sésame peut être servi chaud ou froid comme apéritif.
1 comentarii:
si chiftelele si salata sunt super!
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