PANDISPAN
2 linguri de cacao,
CREMA
Ingrediente:
500 ml. lapte,
3 linguri faina,
2 linguri cacao,
5 linguri zahar,
100 gr.unt,
2 linguri rom,
80 gr. nuca macinata.
Mod de preparare:
1.Se dizolva faina, cacao si zaharul cu putin lapte si se freaca bine pana se obtine o pasta.
2.Se toarna restul de lapte pana se omogenizeaza si se puna pe foc pana se obtine o budinca.
3.Se da la o parte si dupa ce se mai raceste putin se pune untul taiat cubulete si romul. Se amesteca pana ce untul s-a topit complet .
4.Se imparte apoi crema in 2 parti: o parte se amesteca cu nuca si se foloseste ca si crema de umplutura a tortului, iar cu cealalta parte de crema se imbraca si se orneaza tortul.
Am mai folosit pentru ornarea tortului frisca si gel alimentar, iar pentru insiropare suc de fructe cu foarte mult rom.
0 comentarii:
Publier un commentaire