Inainte de fierbere...
Dupa fierbere....
Dupa fierbere....
Ingrediente :
2 cesti de dovleac proaspat taiat cubulete,
2 cesti de ananas proaspat taiat cubulete (sau dulce din conserva),
2 cesti de zahăr,
( se va utiliza aceeasi cana pentru a masura ingredientele)
sucul de la o lămâie.
Preparare :
Se usucă cuburile de dovleac la temperatura camerei timp de 2-3 ore.
Se pune într-o cratiţă ananasul cu sucul lasat, dovleacul cuburi, zaharul si se aduce la fierbere.
Se coace la foc mediu, până când cuburile de dovleac sunt transparente.
Se adaugă sucul de lamaie.
Se toarnă în borcane sterilizate si se capseaza.
2 cesti de dovleac proaspat taiat cubulete,
2 cesti de ananas proaspat taiat cubulete (sau dulce din conserva),
2 cesti de zahăr,
( se va utiliza aceeasi cana pentru a masura ingredientele)
sucul de la o lămâie.
Preparare :
Se usucă cuburile de dovleac la temperatura camerei timp de 2-3 ore.
Se pune într-o cratiţă ananasul cu sucul lasat, dovleacul cuburi, zaharul si se aduce la fierbere.
Se coace la foc mediu, până când cuburile de dovleac sunt transparente.
Se adaugă sucul de lamaie.
Se toarnă în borcane sterilizate si se capseaza.
2 tasses de citrouille fraîche en dés
2 tasses d'ananas fraîche en dés ( ou sucré, en conserve)
2 tasses d'ananas fraîche en dés ( ou sucré, en conserve)
2 tasses de sucre
Jus d’un citron
Préparation:
1. Sécher les dés de citrouille à la température de la pièce pendant 2-3 heures.
Préparation:
1. Sécher les dés de citrouille à la température de la pièce pendant 2-3 heures.
2. Mettre dans une casserole le sucre, les ananas avec leur jus et les dés de citrouille; amener le tout à ébullition.
3. Cuire au feu moyen jusqu'à ce que les dés de citrouille soient transparents.
4. Ajouter le jus du citron.
4. Ajouter le jus du citron.
5. Verser dans des pots stérilisés.
ce combinatie superba!ca si culoarea ei!
RépondreEffacerÎți spun sincer, simt că mor de poftă...
RépondreEffacerOare de ce?????
Te îmbrățișez cu toată dragostea!
Hallo Maitre dragä,
RépondreEffaceraicia ai combinat douä Lucruri care se completeazä total.
Dovleacul dulicsor si cu Texturä finä , Ananasul Acrisor cu Texturä mai tare. Super.
Din Minunätia asta asi gusta is eu un pic ( asa vro 10 Borcane ) yummmyy
Super fein. Compliment
Cu drag Jacob
interesanta reteta :)
RépondreEffacernu am mancat niciodata dulceata de dovleac :), cred ca e delicioasa...
Ta confiture est d'une magnifique couleur !
RépondreEffacerDulceata de dovleac si ananas, cred ca e deliciosa.
RépondreEffacerEste dovleac pentru prajitura?