Prepararea muschiuletului de porc
1. Se aleg 2 muschiuleti de porc, se curata de pielita si grasime.
2. Apoi se condimenteaza cu sare si piper.
3. Muschiuletii se pun in tava la cuptor cu zeama de supa, foi de dafin si piper boabe si se intorc din cand in cand pe ambele parti pana scade apa si apoi se lasa sa se rumeneasca putin.
4. Cand este gata se taie rondele groase de 2,5-3 cm si se aseaza pe un platou.5. Se serveste cu mix de legume.
2. Apoi se condimenteaza cu sare si piper.
3. Muschiuletii se pun in tava la cuptor cu zeama de supa, foi de dafin si piper boabe si se intorc din cand in cand pe ambele parti pana scade apa si apoi se lasa sa se rumeneasca putin.
4. Cand este gata se taie rondele groase de 2,5-3 cm si se aseaza pe un platou.5. Se serveste cu mix de legume.
Prepararea legumelor
Legumele proaspete ( ce aveti prin frigider ) se curata, se spala si se fierb in apa cu sare si putin usturoi. Se pun la scurs. Apoi acest mix delicios de legume, calite in unt va fi o garnitura minunata pentru muschiuletul de porc.