Salonul restaurantului bufet Blau Colonial_Cayo Coco
Platouri asortate pentru micul dejun
Specialitati de paine si unt ... la gheata
Servim micul dejun
Platou micul dejun
( fasolea o gasim la toate mesele preparata diferit)
Cotlete de porc la gratar
( ne-a placut teribil ca am regasit carnea de porc in meniurile principale)
Barul de Salate si Sosuri
Asortiment de fructe, ciuperci si legume
Aranjamente cu fructe
Prajituri si torturi
(nu te prea puteai abtine, erau mai mult decat delicioase)
(nu te prea puteai abtine, erau mai mult decat delicioase)
Alte imagini din restaurante va invit sa le vedeti pe blogul
MARIO & DAVELLA la capitolul"Restaurante":
super retrospectiva ta,fructele alea ce abunda ma impresioneaza tare de tot!ma bucur sa te cunosc!pupici la cei mari si la cei mici!
RépondreEffacersi mie imi place retrospectiva! :D
RépondreEffacerimi place mult blogul tau, ai retete faine tare! :D te-am adaugat in lista de prieteni, sper ca nu e problema! :D
Multumesc fetelor, sunteti dragute si va mai astept pe la mine.Spor la gatit!
RépondreEffacerMinunate poze si mai ales minunat Blog!
RépondreEffacerCred ca a fost o exeprienta reusita ~Concediul in CUba?!
Cel putin pentru mine, CUBA e o tara neforsata si mai ales din punct de vedere culinar, pina acum habar nu am avut cum este.
Felicitrai si multumesc ca ai impartasit cu noi, minuatele clipe din concediu!
Cu prietenie si respect
Laura S.