Pentru aceasta rulada deosebit de fina si de gustoasa, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
Felii subtiri de carne de vita,
Felii subtiri de carne de vita,
Cascaval feliat,
Bacon ( kaizer crud ),
Foi crude de salata verde sau de spanac,
Crema de branza tartinabila Philadelphia,
Unt sau ulei pentru prajit,
Sare, piper.
Mod de preparare:
1. Taiem feliile de carne de vita in fasii de latime feliilor de bacon si le ungem cu crema de branza tartinabila Philadelphia.
2. Luam cite o felie de carne pe care punem cascavalul, baconul si foaia de salata ( eu am folosit spanac ). Fiecare ingredient il ungem cu crema de branza tartinabila Philadelphia.
3. Rulam apoi cu multa grija totul si pentru a pastra forma frumoasa la prajit, legam de jur imprejur cu ata de macelarie.
Foi crude de salata verde sau de spanac,
Crema de branza tartinabila Philadelphia,
Unt sau ulei pentru prajit,
Sare, piper.
Mod de preparare:
1. Taiem feliile de carne de vita in fasii de latime feliilor de bacon si le ungem cu crema de branza tartinabila Philadelphia.
2. Luam cite o felie de carne pe care punem cascavalul, baconul si foaia de salata ( eu am folosit spanac ). Fiecare ingredient il ungem cu crema de branza tartinabila Philadelphia.
3. Rulam apoi cu multa grija totul si pentru a pastra forma frumoasa la prajit, legam de jur imprejur cu ata de macelarie.
4. Condimentam cu sare si piper fiecare rulada in parte.
5. Intr-un vas rezistent punem putin ulei sau unt ( eu am pus cate o lingurita de unt deasupra fiecarie rulade ), asezam ruladele la 2-3 cm. una de cealalta si le bagam la cuptor pentru cca 30 min.
Dupa 15 min. se pot intoarce pe cealalta parte, pentru a se rumeni frumos pe ambele parti.
6. Se pot servi cu ce garnitura doriti. Eu le-am asortat cu banalii cartofi grosieri prajiti .
Hello Davella,
RépondreEffacerce minune de rulada!!!
arata excelent, bravo!,
XO
Davella, te asteapta un premiu la mine pe blog.
RépondreEffacer