Multumesc draga Ala pentru aceste frumoase si sugestive premii si le daruiesc si eu mai departe tuturor culinareselor care ma viziteaza si carora le sunt recunoscatoare pentru comentariile lor pertinente.
*DAVELLA CULINAR* Template by Ipietoon Cute Blog Design
Hello Davella,
RépondreEffacerha ha...premii si iar premii! Merci mult pentru atentie si comment. Ok, o sa iau doar unul care-mi lipseste din colectie; nici nu le-am mai postat pe toate ca nu mai au loc. Good luck cu mincarica de cartofi. Vroiam sa fac un pilaf cu afumatura (urmeaza curind...) dar tot cu gindul la sotul meu ca si tine, am facut cu cartofi si mai sosos. Am pus ceapa, telina, morcovi, usturoi, rosii (cherry tomatoes)patrunjel (din gradina mea...)si MONTREAL seasoning - de la Costco;cred ca sti de el nu? Un condiment complex precum vegeta la supe; iar carnea afumata care a avut si os, am fiert-o in oala cu presiune timp de 10 - 15 minute; zeama am folosit-o la mincarica in loc de apa.A iesit TRAZNET...si cu salata de varza rosie...deja mi-am luat PREMIUL de la sot!!! haha
XO,Nina