Mes gâteaux

Mes gâteaux

lundi 4 janvier 2010

“Etaj” de cartofi, tomate italiene si branza bocconcini / Etage de pommes de terre, tomates et bocconcini

Ingrediente pentru 4 portii:
2 cartofi potriviti de mari
3 rosii italiene
8 mini bocconcini
2 linguri ulei de masline
2 linguri de ierburi fine
½ lingurita de sare
piper proaspat macinat
oregano

Mod de preparare:
Se preancalzeste cuptorul la 400 ° Fahrenheit sau 225 ° Celsius.
Se amesteca uleiul cu ierburile fine, sarea si piperul.
Se fierb cartofii in apa sarata, iar apoi se lasa lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Se feliaza de 1.5 cm. grosime cartofii, rosiile si micile bocconcini. Se construiesc apoi etaje cu o felie de cartof+o felie rosie+o felie bocconcini (eu am pus cate 2 felii de booconcini pentru ca erau mici in diametru)+o felie cartof. Pentru a le fixa, eu am folosit scobitori. Se badijoneaza apoi fiecare etaj cu uleiul cu mirodenii si se introduc la cuptor pentru 15 minute.
Se presara oregano proaspat si se servesc calde.

Ingrédients pour 4 portions:
· 2 pommes de terre moyennes
· 3 tomates italiennes
· 8 mini bocconcinis
· 2 c. à soupe d'huile d'olive
· 2 c. à soupe de fines herbes fraîches hachées (estragon, basilic, ciboulette, origan, thym) · 1/2 c. à thé de sel
· Poivre du moulin au goût
· Origan frais

Préparation:
Préchauffer le four à 400 ° Fahrenheit.
Mélanger à l'huile d'olive les fines herbes fraîches, le sel et le poivre du moulin.
Cuire les pommes de terre avec la pelure dans une eau bouillante et salée. égoutter et laisser revenir à la température de la pièce.
Trancher les tomates, les bocconcinis et les pommes de terre. Sur une plaque recouverte d'un papier à cuisson, empiler, en alternant, les pommes de terre, les tomates et les bocconcinis en les badigeonnant de l'huile aux fines herbes. Vous pouvez piquer une brochette de bois pour vous assurer que le tout ne tombe pas.
Cuire au four 15 minutes.
Saupoudrer d'origan frais pour servir.




3 comentarii:

 

*DAVELLA CULINAR* Template by Ipietoon Cute Blog Design