Mes gâteaux

Mes gâteaux

dimanche 27 septembre 2009

Prajiturele crocante cu nuca / Biscuits croquants aux noix de Grenoble

MULTUMESC pe aceasta cale dragei mele prietene MARY BEDO pentru aceasta reteta.



Ingrediente pentru pricomigdale:

250 gr. nuca macinata se amesteca cu 250 gr. zahar pudra si 3 albuse nebatute.
Compozitia se pune pe foc mic si se amesteca continuu pana cand se infierbanta.
Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca, se pune intr-un cornet si se toarna gramajoare pe hartie de copt unsa in prealabil si asezata pe tava . Se coc la foc moale pana devin crocante.




Crema:


14o gr. unt,
140 gr. zahar,
2 linguri cacao,
3 galbenuse.


Se lipesc cate doua pricomigdale cu crema si se tavalesc la imbinare in nuca macinata.






4 comentarii:

 

*DAVELLA CULINAR* Template by Ipietoon Cute Blog Design