Mes gâteaux

Mes gâteaux

vendredi 21 août 2009

Rulouri din muschi de porc cu bacon ( kaizer ) / Filet mignon de porc au bacon


Ingrediente:
1 muschiulet de porc
10 felii de bacon (kaizer)
piper
ulei vegetal


Mod de preparare:

Se curata muschiuletul de porc de pielite si grasime si se taie in felii.
Se ruleaza fiecare felie de muschi într-o felie de bacon si se prind cu scobitoare.
Într-un vas termo-rezistent, se dispun rulourile preparate, se pipereaza, se ung cu ulei, se acoperă cu folie de aluminiu si se coc 1 oră la 200 ° C.


Ingrédients:
1 filet mignon de porc
10 tranches de bacon
poivre
huile végétale

Préparation:
Coupez le filet mignon en tranches.
Roulez chaque tranche de filet dans une tranche de bacon.
Dans un plat, disposez les tranchez du filet mignon préparé, poivrez, nappez d'huile, couvrez d'une feuille d'aluminium et enfournez 1 h à 200°C.


POFTA BUNA !
BON APPÉTIT!

2 comentarii:

Momo a dit...

ce papa special faci tu,davella...mai ca as trece oceanul!pupici!

Retete de slabit a dit...

Arata de-a dreptul delicios, o sa incerc si eu, dar nu merge si prajita carnea?

 

*DAVELLA CULINAR* Template by Ipietoon Cute Blog Design