Mes gâteaux

Mes gâteaux

samedi 31 janvier 2009

Supa de pui cu porumb dulce


Ingrediente:
4 pulpe de pui,
2 morcovi mari,
1 radacina patrunjel,
½ radacina telina,
1 ardei gras rosu,
1 ceapa,
1 conserva mica de porumb dulce,
2 linguri patrunjel verde tocat,
sare si piper.

Mod de preparare:
1. Se spala pulpele de pui si se pun la fiert in 2 litri de apa si ½ lingurita de sare. Se lasa sa fiarba. Daca se formeaza spuma se ia cu spumiera si se arunca.
2. Se curata zarzavatul, se spala si se taie in bucati mai mici.
3. Cand carnea nu mai lasa spuma, se adauga si zarzavatul si se mai lasa cca 30 minute la foc, apoi se incearca carnea daca este fiarta.
4. Se ia oala de pe foc si se strecoara supa. Carnea si morcovul se taie bucatele mici si se adauga in supa. Apoi se pune porumbul si se mai da in fiert cca 5 minute.
5. Separat se fierbe fideaua in apa cu sare. Se scurge, se da la jet de apa rece si se adauga in supa fierbinte.
6. Supa se serveste fierbinte, decorata cu patrunjel verde si piper.

0 comentarii:

 

*DAVELLA CULINAR* Template by Ipietoon Cute Blog Design